Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transferstrijd wordt intenser: Messi krijgt tweede officiële contractvoorstel

Laatste update:

Daar wordt immers ook hard gewerkt aan de komst van Messi, met name door Al-Hilal. Die club heeft de wereldkampioen een jaarsalaris van om en nabij de 400 miljoen euro aangeboden en de hoop bestaat dat Messi zal zwichten voor dat duizelingwekkende voorstel, ook omdat de Argentijn als boegbeeld voor het WK-bid van Saudi-Arabië wordt gezien. Het land wil graag het eindtoernooi in 2030 organiseren en hoopt met Messi een commerciële slag te kunnen slaan.

Inter Miami heeft een ander toekomstbeeld in gedachten. Zij hebben, zo schrijven Marca en transferexpert Fabrizio Romano, een driejarig contract voor Messi klaarliggen tegen een 'zeer redelijk salaris'. Bedragen worden niet genoemd, maar het honorarium zou in elk geval niet in de buurt komen bij het Saudische voorstel. Toch hoopt men in Miami dat Messi er tevreden mee is dat hij de best betaalde speler van de competitie kan worden en dat hij zijn goede ervaringen met de stad meeneemt in zijn beslissing. Het bedrijf van de Argentijn heeft namelijk een luxueus gebouw in Miami in bezit.

Volgens Romano zijn de aanbiedingen van Al-Hilal en Inter Miami de enige voorstellen die Messi officieel onder ogen heeft gekregen. Barcelona hoopt het clubicoon ook te kunnen verleiden tot een terugkeer, maar los Azulgrana is afhankelijk van LaLiga en moet financiële ruimte hebben om Messi te kunnen halen. Daarnaast zijn er 'meer Europese clubs' die voorzichtig toenadering zoeken, zo laat de Italiaanse transferexpert optekenen.

Meer nieuws

Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Ajax
9
Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
37
Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC: 'Hoe haal je dit in je hoofd?!'
3
Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt
5
Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties