Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Trein Nederlands elftal strandt: selectie komt te laat voor persmoment

Laatste update:

De UEFA stimuleert teams vanaf het begin van het EK om 'groen' te reizen, maar de problemen met de trein hebben daags voor de halve finale tegen Engeland roet in het eten gegooid.

Het Nederlands elftal zou met de trein van Wolfsburg naar Dortmund reizen, maar de trein waar de selectie in moest stappen vertrok uiteindelijk niet. Nu moet Oranje alsnog met het vliegtuig reizen.

Koeman en Nathan Aké zouden aanschuiven voor de persconferentie om vooruit te blikken op de halve eindstrijd, maar de treinreis van de Oranje-selectie is dus komen te vervallen vanwege problemen op het Duitse spoor.

Of er op een ander moment nog een persconferentie komt, is vooralsnog onduidelijk. Volgens de KNVB zoekt de UEFA nog naar een alternatieve optie voor Koeman om de pers te woord te staan.

Het is ook nog niet bekend hoe laat de Oranje-selectie aankomt in Dortmund. De treinreis neemt normaal gesproken iets meer dan twee uur in beslag; met het vliegtuig zal de ploeg ongeveer een uur onderweg zijn.

Een uur voor de geplande aanvang van het persmoment van het Nederlands elftal staat de Engelse persconferentie op het programma. Om 18:45 uur blikt bondscoach Gareth Southgate vooruit op de ontmoeting met Nederland.

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
15
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties