Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trofee Royal Antwerp sneuvelt al binnen kwartier tijdens kampioensfeest

Laatste update:

De spelers van Antwerp kregen een warm onthaal bij aankomst van hun eigen stadion. Om de beurt werd de beker aan het publiek getoond. Alderweireld stak de beker als eerste de lucht in op de Bosuil, maar nog geen kwartier later was er niet veel meer over van de trofee. Er werd zo flink gefeest dat het bovenste gedeelte van de beker afbrak. Het kon verdediger Gaston Avila niet deren. De Argentijn gebruikte het losgekomen gedeelte als hoedje, terwijl de rest van de selectie poseerde met het andere deel van de beker.

De trofee, hier nog in zijn geheel.

Op social media gingen ook nog andere beelden rond van feestvierende Antwerp-spelers. De spelersbus van Royal Antwerp is Noa Lang enorm dankbaar. Lang speelde een belangrijke rol, daar hij namens Club Brugge de 1-2 aantekende waarmee hij de titelkansen van virtuele koploper en tegenstander Union Sint-Gillis ontnam. Lang vierde zijn doelpunt door zijn shirt uit te trekken en dat ter provocatie te tonen aan de fans van Union. De spelers van Antwerp scandeerden in de bus de naam van de excentrieke aanvaller: "Thank you Noa Lang!" De viering is bijzonder, daar Toby Alderweireld het onlangs nog aan de stok kreeg met Lang.

Van Bommel noemde het winnen van de landstitel met België tegenover Ziggo Sport niet zijn doorbraak als trainer. "Een doorbraak hoeft niet te zijn dat je prijzen wint, maar je wordt daar wel op afgerekend. Het heeft ook te maken met de spelers. Hoe gaan zij met je om en hoe wordt er gewerkt. De trainer is net zo goed als de spelers en ik heb een goede groep", aldus Van Bommel, die zich ook nog even tot het thuisfront richtte. "Ik moet iets zeggen tegen mijn vrouw, mijn oudste zoon en mijn dochter. Zij zitten thuis op dit moment, zij zijn niet naar het stadion gekomen. Kom maar heel snel naar Antwerpen."

Jupiler Pro League
Racing Genk
2 - 2
Royal Antwerp FC

Meer nieuws

Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: 'Tijden zijn veranderd'
0
Wayne Rooney richt zich na Merseyside Derby tot 'zeurderige' Virgil van Dijk
5
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die kans maken
6
Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten 'geraamte' van Ajax gaan vormen
43
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot moet noodgedwongen wijzigen
6
Marciano Vink noemt twee spelers waar Ajax per direct afscheid van moet nemen
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties