Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchel spreekt tijdens persconferentie over mogelijk nieuwe positie voor De Ligt

Laatste update:

De Ligt kent bij Bayern een nogal moeizame start van het seizoen. Tot dusver kwam de mandekker pas 76 speelminuten in actie, verdeeld over 4 officiële duels. Dat alles heeft te maken met de hevige concurrentiestrijd centraal achterin. Voor De Ligts favoriete positie staan Kim Min-Jae en Dayot Upamecano er momenteel beter op bij Tuchel, waardoor de 42-voudig international van Oranje vaker dan hem lief is op de bank zat. Mogelijk kan een nieuwe rol een uitweg bieden. Tuchel gebruikte De Ligt onlangs korte tijd als controleur en spreekt over een geslaagd experiment.

Tijdens het persmoment van Bayern komt het geschuif van Tuchel tegen Gladbach ter sprake. "We hadden Matthijs 'op 6' nodig omdat Konrad (Laimer, red.) op de rechtsbackpositie speelde. Hij deed het goed." Tuchel sluit niet uit dat hij De Ligt vaker op de op het oog ongebruikelijke positie gaat gebruiken. "We hebben iedereen nodig, misschien zelfs op ongebruikelijke plekken." Toch heeft De Ligt zelf een duidelijke wens, zo concludeert de Duitser. "Matthijs vecht met Upamecano en Kim voor een plek op zijn favoriete positie."

Mogelijk mist Bayern vrijdag tegen Leverkusen twee belangrijke krachten. "Jamal (Musiala, red.) heeft lichte rugpijn, maar heeft de afgelopen twee dagen goed en pijnvrij getraind. Als dat zo blijft, zit hij morgen in de selectie en dan zien we wel hoelang hij kan spelen. Joshua (Kimmich, red.) is twijfelachtig, hij kwam geblesseerd terug van de nationale ploeg." Indien Kimmich niet inzetbaar is zou er een plek kunnen vrijkomen voor De Ligt. De rechtspoot speelde in Ajax B1 (tegenwoordig Onder 17) en A1 (tegenwoordig Onder 19) regelmatig als controleur. Na zijn doorbraak in de hoofdmacht werd De Ligt bij zowel Ajax als Juventus louter als verdediger gebruikt.

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
1
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
10
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties