Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Uitblinkende Jorrel Hato neemt winnend Ajax bij de hand bij eerste oefenzege

Laatste update:

STVV eindigde afgelopen seizoen in de reguliere competitie als negende in België en wist op de laatste speeldag knap te winnen van landskampioen Club Brugge. In de play-offs werd een derde plek behaald.

Bij Ajax verschenen veel andere namen aan de aftrap in tegenstelling tot het duel met PEC Zwolle. Francesco Farioli koos ervoor om vooral de talenten een kans te geven. Onder hen Jorrel Hato, Carlos Forbs en Julian Rijkhoff.

Het was Hato die al na acht minuten spelen voor de eerste treffer van de avond tekende. STVV begon met een blok op het middenveld, waardoor veelvuldig de lange bal werd gezocht door Ajax in de beginfase.

Bij de eerste goede aanval door de as van het veld combineerde Hato met Rijhoff, waarna de verdediger doeltreffend afrondde: 1-0. Hato kwam tegen PEC Zwolle ruim een uur in actie.

STVV kreeg in de persoon van Joselpho Barnes een goede mogelijkheid om de stand gelijk te trekken. De aanvaller ging alleen op Remko Pasveer af, maar zag de veertigjarige goalie zijn doel goed verkleinen.

Farioli koos ervoor om na een uur spelen al zijn veldspelers te wisselen. Onder meer Jordan Henderson, Kenneth Taylor, Owen Wijndal, Devyne Rensch en Branco van den Boomen kwamen binnen de lijnen.

Bertaccini bespuugt Ajax-speler in oefenduel op beschamende wijze

Een beschamende actie tijdens het oefenduel van Ajax tegen STVV.Lees artikel

De stand was in de tussentijd al opgekrikt door Ajax van 1-0 naar 3-0. Al na 27 seconden in het tweede bedrijf werkte Jaydon Banel zichzelf op het scorebord. De aanvaller had in de eerste helft al een enorme kans om zeep geholpen.

De derde Amsterdamse treffer kwam tien minuten later op naam van Forbs. De rappe buitenspeler nam de bal volledig verkeerd aan, maar lokte de doelman van STVV daarmee onbedoeld uit zijn doel om het vervolgens af te ronden met een stiftje: 3-0.

Het slotakkoord aan Amsterdamse zijde kwam van de voet van Taylor. De middenvelder was het eindstation van een prachtige aanval en rondde af voor een leeg doel. Het voorbereidende werk kwam van de eveneens ingevallen Christian Rasmussen: 4-0.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
33
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties