Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgefloten Zlatan komt tijdens afscheidsspeech met kenmerkende reactie

Laatste update:

Ibrahimovic diende de fans van Verona vervolgens op kenmerkende wijze van repliek. "Fluit maar, fluit maar, dat jullie mij vanavond zien is het hoogtepunt van jullie jaar", zei hij met een serieus gezicht. De spits was door een blessure niet in staat om in actie te komen. Ibrahimovic speelde verdeeld over twee periodes voor Milan. De laatste jaren kwam hij door blessureleed weinig meer in actie. "Toen ik hier de eerste keer kwam, gaven jullie mij blijdschap. De tweede keer gaven jullie mij liefde", zei Ibrahimovic zondag tegen de fans. "Ik wil mijn familie bedanken en iedereen die dicht bij me staat. Ik wil ook mijn tweede familie bedanken: de spelers, de trainer en zijn staf. Ik wil de directeurs bedanken voor de kans die ze me gaven."

Op het persmoment na zijn afscheid op de middenstip was Ibrahimovic ook nog in staat om grapjes te maken. "Toen ik vanmorgen wakker werd, regende het. Ik zei tegen mezelf: zelfs God is verdrietig vandaag." Een deel van zijn familie wist helemaal niets van zijn besluit om een punt achter zijn loopbaan te zetten. "Ik heb het bijna niemand verteld. Ik heb kort geleden tegen de club gezegd dat we iets moesten doen rondom de laatste wedstrijd, maar ze wisten niet dat het met mijn voetbalpensioen te maken had."

Voor Ibrahimovic komt er een einde aan zijn tweede periode bij Milan. De boomlange spits kwam in het seizoen 2011/12 uit voori Rossoneri, om er in 2020 terug te keren. De voormalig aanvaller van onder meer Ajax, Juventus, Barcelona en Internazionale veroverde met Milan in 2022 de Italiaanse landstitel. Ibrahimovic kwam tot 163 duels voor zijn huidige werkgever en in die optredens wist hij 93 keer het net te vinden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Serie A
AC Milan
3 - 1
Hellas Verona

Meer nieuws

Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: 'Tijden zijn veranderd'
5
Wayne Rooney richt zich na Merseyside Derby tot 'zeurderige' Virgil van Dijk
8
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die kans maken
6
Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten 'geraamte' van Ajax gaan vormen
48
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot moet noodgedwongen wijzigen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties