Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een assist van De Bruyne tegen Chelsea!

Laatste update:

Voor Manchester City - Chelsea is dit een speciale odd voor een assist van Kevin De Bruyne. De reguliere quotering is 2.40. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 3.30! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. De Bruyne verkeert in bloedvorm en aan de hand van de Belgische spelmaker gaat Manchester City naast het winnen van de landstitel voor de FA Cup en Champions League.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

De Bruyne liet dinsdag tegen Real Madrid nog maar eens zien wat een talentvolle speler hij is. Aan hem nu de taak om hetzelfde te doen tegen Chelsea, waar hij uiteindelijk niet wist door te breken. Via VfL Wolfsburg bereikte hij bij Manchester City alsnog de absolute top. De laatste thuiswedstrijd van de kampioen begint zondag om 17.00 uur Nederlandse tijd.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties