Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een goal van Gakpo tegen Kroatië!

Laatste update:

Voor Nederland - Kroatië is dit een speciale odd voor een doelpunt van Cody Gakpo. De reguliere quotering is 3.60. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 5.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Gakpo lijkt woensdagavond als spits te starten, nu Koeman niet kan beschikken over de geblesseerde Memphis Depay.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Gakpo heeft zijn eerste halfjaar als speler van Liverpool achter de rug. De focus ligt nu even op presteren met het Nederlands elftal, waarvoor hij in in vijftien interlands zes keer het net wist te vinden. Het kan maar zo zijn dat de aanvaller zondag met een prijs in zijn handen staat. De kraker tegen de Kroaten in Rotterdam begint woensdagavond om 20.45 uur.

UEFA Nations League
Nederland
2 - 4
Kroatië
Zie jij Cody Gakpo scoren tegen Kroatië?

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties