Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een goal van Xavi Simons tegen AZ!

Laatste update:

Voor AZ - PSV is dit een speciale odd voor een doelpunt van Xavi Simons. De reguliere quotering is 3.10. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 4.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Simons behoort al het hele seizoen tot de uitblinkers aan de kant van PSV en ook in Alkmaar zullen alle ogen op de middenvelder annex aanvaller gericht zijn.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Simons is onvermoeibaar dit seizoen en staat in alle competities al op 47 wedstrijden. In die reeks kwam de aan Paris Saint-Germain gelinkte spelmaker tot twintig doelpunten en twaalf assists. Simons en consorten beginnen zondag om 14.30 uur aan de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen nummer vier AZ.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Eredivisie
AZ
1 - 2
PSV
Zie jij Xavi Simons scoren tegen AZ?

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
89
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
17
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
9
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
2
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
86

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties