Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vader van Arsenal-doelman haalt uit naar Carragher: 'Je bent een schande'

Laatste update:

Nick Ramsdale, de vader van Arsenal-doelman Aaron Ramsdale, heeft via X gereageerd op uitspraken van analist Jamie Carragher over zijn zoon. De Engelse sluitpost applaudisseerde afgelopen zondag opzichtig toen concurrent David Raya een goede redding maakte tijdens de stadsderby tegen Tottenham Hotspur (2-2). Carragher liet als analist bij Sky Sports weten niets te geloven van de reactie van Ramsdale. "Eigenlijk is hij er kapot van."

Carragher ging vervolgens verder in op de situatie. "Het leken de Oscars wel. Als iemand van de genomineerden daar verliest, beginnen ze heel enthousiast te klappen en juichen voor de winnaar. Ik moest lachen toen ik Ramsdale zo zag juichen, want hij is kapot van de situatie. Dat weet ik zeker." Ramsdale senior is niet gediend van de uitspraken over zijn gepasseerde zoon, zo laat hij blijken op X. "Je bent een schande! Toon wat klasse, dat heeft mijn zoon ook gedaan."

Premier League
Arsenal
2 - 2
Tottenham Hotspur

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties