Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen fileert 'lachertje' FC Utrecht: 'Een bus volgevreten spelers'

Laatste update:

Voor Driessen zijn de uitschakeling in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker thuis tegen Spakenburg (1-4) en de duw- en trekpartij tussen eigenaar Van Seumeren en verdediger Sean Klaiber in de kleedkamer na de nederlaag tegen Go Ahead Eagles de twee absolute dieptepunten. "Van Seumerens tirade viel te begrijpen als je de wanvertoningen zag van FC Utrecht op het veld. Het leek vaak nergens op", schrijft Driessen in zijn column voor De Telegraaf.

Driessen uit ook kritiek op technisch directeur Jordy Zuidam. "De door hem samengestelde selectie was voor het zoveelste jaar op rij totaal niet in balans. Het overschot aan in de top mislukte, afgedankte, uitgebluste en verzadigde spelers bleek uiteindelijk nog net van voldoende kwaliteit om zevende te worden in de Eredivisie en plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal af te dwingen."

Utrecht werd zondag in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal na strafschoppen uitgeschakeld door Sparta Rotterdam. Driessen zag de Domstedelingen ook in de return een ongemotiveerde indruk maken. "Op Het Kasteel zong de Utrechtse aanhang zondag na een half uur of de eigen spelers wakker konden worden. Het was toen 18.30 uur 's avonds. Hoe treurig. Zeker met de wetenschap dat eigenaar Van Seumeren de bus uitgeleide had gedaan. Een bus vol volgevreten spelers, die hem in Rotterdam voor de zoveelste keer in de steek lieten en uitgeschakeld werden."

De columnist begrijpt ook niet waarom Utrecht in verband gebracht wordt met de komst van de 32-jarige Bryan Linssen. "Jens Toornstra zou graag met zijn voormalig Feyenoord-vriendje herenigd worden en de aanvaller ziet een terugkeer na een jaartje Japan heel erg zitten." Volgens Driessen zit Linssen in de categorie waar Utrecht al veel te veel spelers van heeft. "Jongens als Van der Hoorn, Ramselaar, Klaiber, Viergever, Dost, Labyad en zelfs Toornstra staan de sportieve ontwikkeling van FC Utrecht in de weg. Wanneer gaan de ogen open bij sleeping giant FC Utrecht?"

Meer nieuws

Sjaak Swart emotioneel geraakt: 'Als ik dit zie, dan kan ik wel huilen!'
0
Kent Feyenoord wederom een droomstart in de topper tegen Ajax?
0
Bosnische fans na remontada Mostar: 'Shame on you, Dick Advocaat. Shame on you!'
10
Klopp in de wolken met Gravenberch: 'Super wedstrijd, hij was doorslaggevend'
33
Franse media unaniem over Ajax-dissonant: 'Hij stond symbool voor de malaise'
61
Tottenham Hotspur wil Kane-scenario voorkomen en onderneemt actie
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties