Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van de Beek heeft kwaliteiten om een topspeler voor Manchester United te zijn'

Laatste update:

Van de Beek en Blind waren ploeggenoten bij Ajax, voordat eerstgenoemde in 2020 voor 39 miljoen euro naar Man United vertrok. De middenvelder, die zich met Ajax onder huidig United-manager Erik ten Hag liet gelden in de Champions League, kwam met hoge verwachtingen aan op Old Trafford. De Nijkerkervener heeft zijn belofte, mede door blessureleed, echter nog niet in kunnen lossen. Zo liep hij in januari dit jaar een zware knieblessure op in het duel met Bournemouth. Dat kostte hem het restant van afgelopen seizoen.

Blind steekt hem een hart onder de riem. "Donny is een heel goed persoon en een hele goede speler, maar zware blessures zijn een probleem voor hem geweest. Het kan moeilijk zijn om daarvan terug te komen. Donny is een echte nummer 10 en er zijn niet veel teams in het topvoetbal die met een 10 spelen. Ik denk dat hij zich ook kan aanpassen aan nieuwe posities, mits hij daar de tijd voor krijgt. Hij heeft de kwaliteiten om een topspeler voor Manchester United te zijn, maar United wacht op niemand."

Dit seizoen lijkt Van de Beek ook niet op gek veel speeltijd te hoeven rekenen. De middenvelder speelde in de voorbereiding nog regelmatig mee met United, maar in de Premier League kwam hij nog niet in actie. In de Champions League zal dat hoe dan ook niet het geval zijn, daar Ten Hag besloot hem niet op te nemen in zijn selectie voor dat toernooi. Afgelopen dinsdag maakte Van de Beek zijn eerste officiële minuten van het seizoen. Tijdens het EFL Cup-duel met Crystal Palace mocht hij twintig minuten voor tijd opdraven. De eindstand was toen al bereikt (3-0).

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties