Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp ligt helemaal dubbel om Marco van Basten: 'Hij meent het echt!'

Laatste update:

"Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat het echt een hele grote voetballer is geweest, maar er komt louter onzin uit", zo leidt de analyticus zijn verhaal in tijdens het programma van SBS 6. "Zondag zei hij dat er maar één oplossing is: stoppen met betaald voetbal. Dat leek mij nou een hele goede! Dan zijn we meteen overal vanaf", roept Van der Gijp op cynische toon. "Hij meende het ook!"

Van Basten had zondag een duidelijk mening na afloop van de gestaakte Klassieker. "Ik heb geen idee hoe nu verder. Je zou bijna zeggen dat we maar beter kunnen stoppen met betaald voetbal in Nederland. We kunnen er gewoon niet mee omgaan. Stop er maar mee, in zijn geheel. Het hoort niet zoals het nu gaat. Als we het niet met zijn allen kunnen, dan moet je er maar mee stoppen. Stop maar met betaald voetbal", zei Van Basten na meerdere vragen van presentator Wytse van der Goot, die niet leek te kunnen geloven wat de oud-spits zei.

Van der Gijp en Valentijn Driessen liggen helemaal dubbel wanneer de beelden ingestart worden. "Dit kan toch allemaal niet", lacht Van der Gijp. "Dit is toch louter onzin. Waar gaat het nou over allemaal?" Eerder op de maandagavond herhaalde Van Basten overigens zijn woorden tijdens de uitzending van Rondo op Ziggo Sport.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
14
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties