Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp: 'Na de wedstrijd gaat hij nog aan de borstvoeding... Kom op, man!'

Laatste update:

"Ik denk dat hij nog melk krijgt, lekker aan dat borstje gaan zitten. 's Avonds zegt zijn moeder: 'Kom maar lekker bij me zitten, jochie, lekker op schoot.' Het blijft een kind man, kom op. Word een vent, man."

Ook Johan Derksen stoort zich aan het theatrale gedrag van de voormalig PSV'er. "Dat ontevreden bekkie van die gozer… Hij mist een kans, het is wat! Hij kijkt vervolgens alsof zijn vader, moeder, opa en oma allemaal om het leven zijn gekomen bij een auto-ongeluk."

"Heb jij weleens een bal naast geschoten?", vraagt Van der Gijp aan Derksen. "Louter!", luidt het antwoord. "Ja, ik ook", schaterlacht Van der Gijp verder. "Ik heb er toch nooit aan gedacht om een shirt over m'n hoofd te trekken? Rot op!"

Bart Verbruggen
Derksen schrijft doelman Bart Verbruggen na zijn bijna fatale blunder tegen Ierland af voor Oranje. "Die verschrikkelijke keeper... Die wordt gered door de VAR", aldus Derksen.

"Een waardeloze keeper. We hebben maar één keeper: Justin Bijlow. Die Flekken kan het niet, deze (Verbruggen, red.) kan het niet, Noppert pakt geen bal meer en die van Sparta (Nick Olij, red.) is slechts een Sparta-keeper."

Derksen concludeert: "Dus als Bijlow geblesseerd is, hebben we een probleem in dit land." Van der Gijp grapt: "Gelukkig is hij altijd fit, hahaha."

Meer nieuws

Feyenoord en AZ grootste slachtoffers van de Azië en Afrika Cup
16
Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
5
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
14
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
24
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
60
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties