Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp schrok van speler Oranje: 'Wat speelde hij slecht, hè? Mijn god'

Laatste update:

Van der Gijp en Wim Kieft zijn de interland van het Nederlands elftal aan het nabespreken als eerstgenoemde de wedstrijd van Schouten aanhaalt. "Wat speelde hij slecht, hè Wim? Mijn god. Die heeft alles ingeleverd", klinkt het in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

"Zou hij nerveus geweest zijn, of zo? Normaal levert hij niet zoveel in", reageert Kieft op de woorden van zijn collega. "Ik heb geen idee", zegt Gijp, voordat hij ingaat op de mogelijke oorzaak van de mindere wedstrijd van Schouten.

"Voor mij, ik weet niet of dat ook voor jou geldt, was het spelen bij het Nederlands elftal wel altijd heel, heel anders dan bij mijn club." Kieft stemt daarmee in. "Ja, dat is heel anders. Daarom zie je ook vaak van die kutwedstrijden."

"Toen ik in het Nederlands elftal speelde waren het ook bijna allemaal kutwedstrijden, kan ik me nog herinneren. Heel af en toe niet", weet de oud-spits nog.

"Maar het was nooit hetzelfde als wanneer je met Ajax tegen Sparta Rotterdam speelde en je er ruim won. Dat voelde altijd veel beter dan wanneer je met 7-0 van Gibraltar won. Het is een beetje ongemak vaak."

"Ik probeer ook altijd te zeggen: je club is een soort thuis", vervolgt Van der Gijp. "Als je dan bij het Nederlands elftal komt, ben je echt uit je normale 'doen'. Daarom heb ik het ook altijd zo knap gevonden dat je bij spelers als bijvoorbeeld Wesley Sneijder bijna geen verschil zag."

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
0
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
24
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
29
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
27
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties