Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp verbijsterd over naam die bij Ajax valt: 'Echt belachelijk'

Laatste update:

Barend was onlangs aanwezig op de Open Dag van de Cruyff Foundation en hoorde daar de naam van Koster rondzingen. "Daphne Koster liep daar rond. Die heeft het vrouwenvoetbal onder haar hoede en dat gaat fantastisch. Die had best directeur willen worden. Daphne Koster heeft ongelooflijk veel verstand van voetbal en wordt gewoon genegeerd", zei Barend met enige ergernis in het praatprogramma.

Verbazing bij Van der Gijp
"Ik zag Frits Barend zitten en die vond dat Daphne Koster de opvolger moest worden van Sven Mislintat. Dan denk ik: Dat zijn toch gewoon banen waar je een achtergrond voor moet hebben? Dan moet je toch ergens, bij FC Twente, Roda JC of De Graafschap, ervaring hebben opgedaan? Daar kun je toch niet zomaar aan beginnen. Dat kan toch niet?", vraagt Van der Gijp zich dinsdag hardop af in Vandaag Inside. "Belachelijk, echt belachelijk", voegt hij daar vol verbazing aan toe.

Schrijver en presentator Özcan Akyol, ook aanwezig in de dagelijkse talkshow, is het volledig eens met de lezing van Van der Gijp. "Zeker ook als je de dynamiek niet kent bij zo'n club." Tafelgenoot Johan Derksen vindt de suggestie van Barend wat betreft Koster en Ajax eveneens lachwekkend: "Die hoeven we dus niet meer serieus te nemen."

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van de club
4
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
19
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties