Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart geniet van één speler in minuut 29: 'De kwaliteit druipt eraf'

Laatste update:

Een hoekschop in de zeventiende minuut van Daley Blind werd met het hoofd teruggelegd door Denzel Dumfries. Met een drop-kick knalde Marten de Roon ineens binnen: 1-0. Oranje bleef makkelijk door combineren en speelde zich na ruim een half uur naar de volgende treffer. Een voorzet van Dumfries werd bij de tweede paal feilloos afgemaakt door Cody Gakpo. De aanvaller controleerde de bal op de borst en volleerde in de korte hoek binnen: 2-0. Het werd zes minuten voor rust nog mooier voor Oranje. Gakpo gaf na een indrukwekkende dribbel een steekbal op Dumfries, die Wout Weghorst uit zijn voorzet diagonaal zag binnenkoppen: 3-0.

Meer: Van der Vaart eerlijk: ‘Dat kon niet. Het was superdom en respectloos van mij’

"Iedereen zit er lekker in. Ik vind het ook leuk voor Marten de Roon", geeft Van der Vaart aan. "Het meest genoot de analyticus van een actie van Xavi Simons in minuut 29. De aanvallende middenvelder soleerde op de middenlijn eerst tussen twee tegenstanders door en zette in zijn dribbel op weg naar het doel nóg een Griek op het verkeerde been. Het afstandsschot van Simons dat volgde werd van richting veranderd en met veel moeite tot hoekschop verwerkt door doelman Odysseas Vlachodimos.

"Die actie van Xavi Simons... Ik vind het zo heerlijk om hem te zien en de kwaliteit druipt eraf. Hij zoekt ook echt nadrukkelijk het doel. Zijn actie had meer verdiend. Dat voetenwerk... je ziet hem ook kijken van links naar rechts! En hij is zó snel aan de bal", aldus Van der Vaart.

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
3 - 0
Griekenland

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties