Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart hoort naam vallen op tribune: 'Hij?! Toen was ik er klaar mee'

Laatste update:

"Ik zou Steijn absoluut laten zitten de komende maanden, want ik heb gewoon met hem te doen", vertelt Van der Vaart desgevraagd over de toekomstige rol van Steijn. "Niet iedereen zal het ermee eens zijn, maar ik denk echt dat als je van Sparta komt dat je verwacht goede spelers te krijgen bij Ajax. Maar dan krijg je spelers van onder het niveau van Sparta-spelers... Ga er maar aanstaan! Ik snap wel dat hij thuiszit en denkt: wat moet ik en wie moet ik opstellen?"

"Ze hebben het wel over 'vastigheidjes' creëren, maar als dat 'vastigheidje' iedere keer de bal inlevert, dan ga je toch iedere keer denken: dan maar weer Rensch erin", vervolgt de analist. "Ik hoorde mensen in het stadion zelfs weer over Wijndal beginnen. Nou, toen was ik er echt klaar mee. Hij heeft elke wedstrijd zó slecht gespeeld! En zelfs hij werd gemist. Dan heb je die invaller, Salah-Eddine, dat was ook echt..."

Afellay is eveneens van mening dat Maurice Steijn weinig aangerekend kan worden. "Ik vind dat hij met Silvano Vos een goede zet heeft gedaan. We hebben Mannsverk en Tahirovic gezien, maar die zijn niet minder dan Vos. Daar vind ik dat je te allen tijde voor de jeugd moet kiezen. Het is geen ideale situatie nu voor een jeugdelftal, maar de jeugd heeft de toekomst. Dus dan kun je maar beter gewoon die jongens op hun bek laten gaan, want daar zit potentie in", besluit Afellay.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties