Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'In Oranje is hij by far de beste op dat vlak, hij is ook afgevallen'

Laatste update:

Door het wegvallen van Teun Koopmeiners en Frenkie de Jong heeft Ronald Koeman minder hoeven puzzelen dan hij gehoopt zal hebben. Veerman vormt met zijn ploeggenoot bij PSV, Jerdy Schouten, het blok achter nummer 10 Tijjani Reijnders, die vlak achter de spits de voorkeur krijgt boven onder meer Georginio Wijnaldum.

"Op dit moment is er niemand die beter kan passen dan hij in Nederland", zo begint Van der Vaart. "Wat dat betreft is hij by far de beste. Hij komt heel dicht bij de wereldtoppers, omdat alle passes op maat zijn. Het lijkt hem ook geen moeite te kosten."

"Als Veerman de bal heeft, dan zie je ook dat iedereen diepteloopjes maakt. Het is gewoon een geweldige speler. Hij heeft wel een beetje ruimte nodig, maar dat krijgt hij toch wel vaak, vind ik. Hij legt ze neer waar hij wil."

"Ik heb het zelf ook meegemaakt: als je op het middenveld speelt en de bal verliest, dan is het het lekkerst om meteen weer naar voren te gaan en druk te zetten. Daar is hij heel goed in geworden. Hij moet niet in hele grote ruimtes komen, want dan is het moeilijker. Maar ik vind hem ook fitter ogen. Hij is denk ik ook afgevallen. Hij is heel scherp", aldus Van der Vaart.

Ook Van Hooijdonk is zeer lovend. "Hij heeft een speler die een klein gaatje nodig heeft om tot een steekbal te komen. Met zijn binnenkantje voet, zijn wreef... Achter elke pass zit een gedachte. Het is nooit op kracht en hij speelt erg op souplesse."

"Veel mensen willen Veerman op Frenkie de Jong leggen, maar dat is natuurlijk onzin want het zijn totaal andere types. Frenkie gaat met de bal dribbelen en levert vaak de voorassist van de voorassist. Veerman is veel directer betrokken bij doelpunten en assists", besluit de oud-spits.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
18
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties