Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart licht andere dissonant uit dan Wieffer: 'Ruzie met de bal'

Laatste update:

Na een blunder van doelman Mark Flekken kreeg Ierland een hoekschop, waaruit een penalty ontstond toen Virgil van Dijk de bal van heel dichtbij op zijn arm kreeg gekopt. Adam Idah schoot de strafschop onberispelijk binnen: 1-0. Nederland knokte zich in de negentiende minuut terug op gelijke hoogte. Gakpo zette een indrukwekkende dribbel in vanaf de middenlijn en lanceerde op het juiste moment Denzel Dumfries. De opgekomen rechtsback werd neergehaald door doelman Gavin Bazunu en versierde zo een strafschop. Gakpo scoorde van elf meter: 1-1.

Meer: Van der Vaart eerlijk: ‘Dat kon niet. Het was superdom en respectloos van mij’

"Het was zeer onrustig achterin", concludeert Van der Vaart. "Vooral Matthijs de Ligt had heel veel foute ballen in het begin. Later ging het wel een beetje beter. In de twaalfde minuut gaf hij ook weer een klotebal, terwijl we allemaal weten dat hij kwaliteiten heeft. Het is een speler die totaal geen ritme heeft, terwijl het wel echt een speler is die ritme nodig heeft. Hij heeft ruzie met de bal. De Ligt is eigenlijk heel teleurstellend."

Van Hooijdonk is evenmin te spreken over het spel dat Nederland op de mat legt. "Ik heb de twee slechtste minuten ooit van Oranje gezien. Die eerste twee minuten waren echt vreselijk. Alles wat mis kon gaan ging mis. De ballen werden slecht ingespeeld, gewoon een bal op de kont inspelen. Alles ging fout", besluit de analist.

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties