Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart licht drie Ajacieden uit waar hij het nog wél in ziet zitten

Laatste update:

"Ik durf er geen geld op in te zetten dat Ajax wint van Volendam", begint Van der Vaart zijn betoog. "Zo erg is het. Het wordt een dramatisch seizoen. Dat ligt echt puur aan het gebrek aan kwaliteit in de selectie." Toch zijn er drie spelers waar de analist nog wel toekomst in ziet. "Steven Berghuis was vandaag niet goed, maar die kan voetballen."

Meer: Ajax reist met 23 man af naar Marseille; Van ‘t Schip mist tweetal | Andere uitblinker bij Ajax dan Taylor aangewezen: ‘Hij was een openbaring’

Verder wil Van der Vaart Brian Brobbey en Steven Bergwijn ook niet afschrijven. "Brobbey, daar zal iedereen wat van vinden, maar daar heb je echt wel wat aan. Bergwijn ook, mits hij fit is. Maar in tachtig procent van de spelers zie ik het gewoon niet en dat is best wel erg om te moeten constateren. Ik hoop dat ik het mis heb, maar zo zit ik er op dit moment wel in."

Vanwege de matige selectie zou tafelgenoot Ibrahim Afellay trainer Maurice Steijn ook niet direct de laan uitsturen. "Je kan de trainer hierin niks kwalijk nemen. Als je door een technisch directeur totaal niet wordt betrokken en je het maar moet doen met wat je krijgt… Ik snap dat een td niet aan alle wensen kan voldoen, maar dat je als trainer zo wordt gepasseerd kan natuurlijk echt niet."

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
10
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
21
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
46
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties