Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart teleurgesteld over één speler: 'Hij maakte heel veel fouten'

Laatste update:

"Ik was een beetje teleurgesteld", begint Van der Vaart na afloop van de wedstrijd over Schouten. "Ik vond dat hij heel veel fouten maakte aan de bal. Hij had ook wel goede momenten, maar heel veel balverlies had hij. Toch nieuw allemaal voor hem. Ik vond hem niet heel geweldig spelen."

Meer: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney ouders geworden van een zoontje

Schouten speelde zijn tweede interland voor Nederland, nadat hij in juni vorig jaar tegen Wales (1-2 zege) al zijn debuut had gemaakt. Toch dacht Van der Vaart dus te zien dat de middenvelder enigszins moest wennen aan het spel bij Oranje.

"Er is veel concurrentie", haakt collega-analist Pierre van Hooijdonk in. "Vooraf zei ik nog: waar hij eigenlijk een beetje het verschil in maakt ten opzichte van Wieffer is dat zijn passnauwkeurigheid gewoon hoger is bij PSV, dan Wieffer bij Feyenoord. En daar hebben we vanavond helemaal niets van teruggezien. Dat is jammer."

Joey Veerman
Iemand die Van der Vaart wel kon bekoren, was Veerman. De PSV'er kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen voor Cody Gakpo. "Hij had meteen twee à drie ballen over de verdediging heen die gewoon op maat zijn", zag de analist. "In zulke wedstrijden heb je dat echt nodig."

"Ik vond dat hij samen moest spelen met Schouten vandaag, omdat ik denk dat zij bij PSV zó goed samenspelen... En die ballen van Veerman, dan open je de verdediging. Veerman kan dat als geen ander. Ik heb ook wel eens kritiek op hem, of hij dat wel op het allerhoogste niveau kan. Tegen Frankrijk vond ik hem best wel goed spelen, dus dat zit er echt aan te komen."

Als het aan Van der Vaart ligt, moet Veerman altijd spelen bij afwezigheid van Frenkie de Jong. Samen met de middenvelder van FC Barcelona spelen vindt hij een minder goed idee. "Frenkie en hij zijn allebei op zoek naar de bal. Dus dan snap ik wel dat hij (Koeman, red.) voor Schouten kiest. Maar als Frenkie niet speelt, zou ik hem (Veerman, red.) altijd opstellen."

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
1 - 0
Ierland

Meer nieuws

PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
4
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
8
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
7
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties