Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem twijfelt zeer over één positie bij Oranje: 'Het blijft zoeken daar'

Laatste update:

Koeman stelde begin vorige week rust te willen creëren op de keeperspositie. Daarom koos hij ervoor om Verbruggen te laten staan, die vorige interlandperiode ook al onder de lat stond.

Tegen Ierland sloeg de Brighton-goalie echter een enorme flater. Verbruggen liet de bal door zijn handen glippen bij een eenvoudig houdbare inzet van Adam Idah, resulterend in de ogenschijnlijke 1-1.

Dat er wegens buitenspel een streep door de treffer ging, maakt voor Van Hanegem niet uit. De Kromme vindt dat men niet blind moet zijn voor Verbruggens uitglijder.

"We moeten niet zeggen: 'Ach, het was buitenspel' toen hij hem door zijn benen liet gaan", aldus Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. "Want dat wist hij helemaal niet. Het blijft toch zoeken onder de lat bij ons, want na Mark Flekken is ook Verbruggen nog geen zekerheidje gebleken."

Van Hanegem zou vanaf nu toch voor Bijlow kiezen. "Ik denk dat hij uiteindelijk de beste is." Daarmee voegt de analyticus zich bij Hans Kraay junior, die de Feyenoord-goalie zaterdag ook al naar voren schoof als de beste nummer één.

Bijlow leek na het WK de gedoodverfde eerste keus te worden onder Koeman. Toen hij in augustus echter een polsblessure opliep, moest de oefenmeester zijn opties heroverwegen. Mark Flekken en Jasper Cillessen kregen al speeltijd, voordat Koeman uiteindelijk settelde op Verbruggen. Bijlow is de meest ervaren man van het huidige drietal, spijts het feit dat hij nog maar acht interlands heeft verzameld.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
7
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
19
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
42
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
17
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
20
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties