Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem: 'Was Ajax echt geholpen als die jongens terug waren gekeerd?'

Laatste update:

Van Hanegem zag Ajax in de Klassieker (0-3, voortijdig gestaakt) een zwakke partij op de mat leggen. Dat er koppen gaan rollen, lijkt volgens de Kromme een feit. "Dat Sven Mislintat en op termijn waarschijnlijk ook Maurice Steijn sneuvelen in Amsterdam, dat lijkt onomkeerbaar. Dat die Duitser zonder een indrukwekkend cv bij zo'n grote club eventjes alles mag bepalen, dat mogen de mensen bij Ajax zich wel aanrekenen. Hoe kan dat? Steijn hoeft van mij niet weg hoor, maar ik vraag me wel af waarom hij - toen Ajax bij hem aanklopte - niet meteen duidelijke afspraken heeft gemaakt. Dat de spelers die naar Amsterdam zouden komen toch ook in zijn ogen wel versterkingen zijn."

Van Hanegem noemt Van de Beek en Tagliafico. Naar verluidt had Steijn het duo dolgraag terug naar de ArenA willen halen. "Dat hij dat wilde", aldus Van Hanegem, "valt vast goed bij de supporters met hun gezanik over het Ajax-dna waar niemand van weet wat dat precies is. Maar je kun je jezelf toch afvragen of Ajax er nou mee geholpen zou zijn als die jongens terug zouden keren. Van de Beek speelde de afgelopen jaren zelden en Tagliafico, die zat toch ook vaak op de bank toen hij nog speler van Ajax was?"

Toch valt Steijn één ding te prijzen volgens Van Hanegem: Ajax creëert onder zijn vleugels tal van kansen. "Ze geven doelpunten weg alsof ze in de tweede divisie spelen. Marseille kon er wel vijftien maken en dat is niet eens overdreven. Maar Ajax kon er tegen die Fransen ook gewoon zes maken hoor. En niemand wil het vast meer horen, maar ook tegen Feyenoord kreeg de ploeg behoorlijke kansen. Alleen is zo'n beetje elke aanval tegen Ajax levensgevaarlijk. Dát kun je die spelers en de technische staf ook best verwijten hoor."

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties