Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem zag bij Jong Oranje 'speler die heel snel naar de top kan gaan'

Laatste update:

Hato debuteerde vrijdag voor Jong Oranje en deed dat gelijk als basisspeler. Met de Ajacied links in het defensieve centrum werd er met 3-0 van Jong Moldavië gewonnen. Dat gebeurde onder de ogen van Van Hanegem. "Ik was deze week in Waalwijk om Jong Oranje te zien spelen. Jorrel Hato is een speler die heel snel naar de top kan gaan, als hij zich in wedstrijden niet in slaap laat sukkelen", zag de Kromme.

Van Hanegem ziet Hato als potentieel Oranje-materiaal voor de toekomst. Van de huidige garde is Geertruida volgens de oud-middenvelder hard op weg naar de top. "Op Geertruida heb ik vaak genoeg aanmerkingen gehad. Maar zet hem nu eens af tegen De Ligt en je ziet wie er verder is. Daar gaat het om, talent en gevestigde namen aan elkaar koppelen en dan bepalen hoe je gaat spelen zonder dat je daaraan vast zit."

"Koeman moet kwalificatie afdwingen", schrijft Van Hanegem tot slot. "En dan op weg naar het EK heeft hij de tijd het juiste systeem bij de spelers te kiezen. En dat kunnen ook heel andere spelers zijn dan nu hoor." Hato zou bij een eventueel debuut komende interlandperiode De Ligt als jongste debutant aller tijden in een officiële wedstrijd kunnen aflossen. Hato is ten tijde van het EK-kwalificatieduel met Frankrijk 17 jaar en 220 dagen oud, 5 dagen jonger dan De Ligt bij zijn debuut was.

Is Jorrel Hato al rijp voor een plaats in het 'grote' Oranje?

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties