Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk én Koeman: 'Het was zijn show, hij is de winnaar van dit systeem'

Laatste update:

"Het is de grote Denzel Dumfries-show", merkt Van Hooijdonk op. "Hij is de grote winnaar van dit systeem. Als rechtsback vind ik hem veel minder dan als wingback. Hij leverde ook echt een geweldig stiftballetje af op Gakpo bij de 2-0." Van der Vaart moet lachen om de assist van Dumfries op Weghorst, bij de 3-0: de back leek de bal niet helemaal goed te raken, maar toch belandde de bal op het hoofd van de spits. "Hij moet vanavond met mij naar het casino gaan, want nu lukt ook echt alles", grapt Van der Vaart. "Het is echt ongelofelijk."

Een hoekschop in de zeventiende minuut van Daley Blind werd met het hoofd teruggelegd door Denzel Dumfries. Met een drop-kick knalde Marten de Roon ineens binnen: 1-0. Oranje bleef makkelijk door combineren en speelde zich na ruim een half uur naar de volgende treffer. Een voorzet van Dumfries werd bij de tweede paal feilloos afgemaakt door Cody Gakpo. De aanvaller controleerde de bal op de borst en volleerde in de korte hoek binnen: 2-0. Het werd zes minuten voor rust nog mooier voor Oranje. Gakpo gaf na een indrukwekkende dribbel een steekbal op Dumfries, die Wout Weghorst uit zijn voorzet diagonaal zag binnenkoppen: 3-0. Na rust werd er niet gescoord.

Ook Koeman zelf laat na afloop weten erg tevreden te zijn over het optreden van Dumfries. "Hij was enorm belangrijk aan de rechterkant. We hebben ons in die korte tijd wel gefocust op die twee wingbacks. Het zijn backs die voetballend vermogen hebben, en met name Denzel natuurlijk. Hij is fysiek heel sterk en hij kan ook koppen. Tuurlijk zie je dat hij als een vis in het water is in dit systeem. Sommige spelers spelen deze formatie gewoon iedere week", aldus de bondscoach.

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
3 - 0
Griekenland

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
13
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties