Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk verwacht debutant in Oranje in maart: 'Hij wordt niet genegeerd'

Laatste update:

"Hij is op dit moment hot, met name vanwege de twee goals tegen Liverpool", zo begint Van Hooijdonk bij de NOS over de keuze van Koeman om Dallinga te selecteren.

"Maar ik zie Bologna wekelijks voetballen, mijn zoon zit op de bank omdat Zirkzee speelt, en dat is eerlijk gezegd ook wel terecht." In het huidige seizoen speelde de spits dertien officiële wedstrijden voor Bologna en was daarin vijfmaal trefzeker.

"Zirkzee doet het echt fantastisch. Als je het hebt over jongens die misschien over het hoofd worden gezien... Hij is iemand die in het Nederlands elftal absoluut niet gaat misstaan."

"En ik zeg bewust 'gaat misstaan', want ik kan me niet voorstellen dat hij er niet bij zal zijn in maart, gezien ons beperkte aantal spitsen", aldus Van Hooijdonk.

Zirkzee kwam al wel negentien keer in actie namens Jong Oranje. Voor de beloftenploeg was hij in die wedstrijden zevenmaal trefzeker.

Oranje kan zich zaterdagavond plaatsen voor het EK 2024 als er gewonnen wordt van Ierland. Mocht Nederland er niet in slagen te winnen, dan kan de ploeg van Koeman zich komende dinsdag alsnog verzekeren van EK-deelname als Gibraltar verslagen wordt.

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
1 - 0
Ierland

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
3
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
31
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
34
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
30
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties