Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Robin van Persie raakt routiniers kwijt die goed zijn voor 241 duels namens Heerenveen

Laatste update:

Met de transfers van de twee routiniers boet Heerenveen behoorlijk in op ervaring, daar Van Amersfoort en Van Beek samen goed zijn voor 241 wedstrijden in de hoofdmacht van de Friese club.

Van Amersfoort speelde over twee periodes voor Heerenveen. Eerst tussen 2014 en 2019, later tussen 2022 en 2024. De spits noteerde 159 wedstrijden, waarin hij 28 keer trefzeker was en 12 keer aangever.

Van Beek stond sinds 2021 onder contract bij Heerenveen en fungeerde afgelopen seizoen als aanvoerder. Hij kwam in drie seizoenen tot 82 wedstrijden (twee goals, twee assists).

Grappig detail is dat Van Beek en Amersfoort bij hun nieuwe club opnieuw ploeggenoten worden. De twee vertrekken naar Qatar, waar ze gaan spelen voor Al-Shahania.

Van Beek en Van Amersfoort zijn niet de eerste ervaren krachten die vertrekken bij Heerenveen. Ook Thom Haye en Anas Tahiri (beiden transfervrij) vertrekken. Patrik Walemark (Feyenoord) keert terug naar zijn eigen club.

Tegenover het vertrek van bovengenoemde spelers staat onder meer de komst van Danilo Al-Saed (Sandefjord) en Levi Smans (VVV-Venlo). Ook wist Heerenveen Sam Kerstens transfervrij in te lijven.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
3
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
27
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties