Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veel vertrouwen in smaakmaker FC Twente: 'mindere versie van Klaassen'

Laatste update:

Steijn wordt in het programma uitgebreid onder de loep genomen door het aanwezige gezelschap. Jan van Staa, voormalig scout van Twente, steekt van wal. "Hij is niet een man die steeds aan de bal moet komen en mooie passjes moet geven. Maar de posities waar hij steeds komt en het afronden..."

Meer: Van der Gijp: ‘Hij had zijn trainer een kopstoot moeten geven, dwaas...’ | Perez ziet moeder reageren op wissel Sem Steijn: ‘Kijk naar haar lichaamstaal’

"Hij komt iedere keer wel vier, vijf keer in zo'n positie. Er zijn weinig spelers die dat hebben", vindt Van Staa. Van Wissing onderschrijft de woorden van zijn collega.

"Ik kan me wel voorstellen dat Oosting altijd een beroep op hem doet", zegt de journalist. "Zijn rendement is ongekend, die gaat gewoon in de dubbele cijfers eindigen dit seizoen. Dan snap ik ook dat je op de radar komt van Bundesliga-clubs."

Steijn zou in de belangstelling van Werder Bremen staan, de voormalige club van Klaassen. Van Wissing ziet een soortgelijke speler in Steijn. "Hij is een soort mindere versie van Klaassen in zijn beste tijd. Hij gaat er echt wel komen."

De zoon van Maurice Steijn heeft nu al zijn productie van vorig seizoen getopt. In zijn debuutjaar bij Twente maakte hij er zes, verdeeld over 37 wedstrijden.

De Conference League-voorrrondes incluis staat Steijn al op tien doelpunten dit seizoen. Het leverde hem een verdriedubbeling van zijn marktwaarde op Transfermarkt op (van één miljoen naar drie miljoen euro). Steijn heeft bij Twente nog een contract tot medio 2025.

Meer nieuws

Feyenoord en AZ grootste slachtoffers van de Azië en Afrika Cup
16
Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
13
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
14
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
25
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
62
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties