Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman: 'Zij hebben een speler die duurder is dan onze hele selectie'

Laatste update:

Ondanks dat PSV met duidelijke cijfers huiswaarts werd gestuurd, had de schade niet zo hoog uit hoeven vallen volgens Veerman. "Een aantal keren kwamen we wel goed door aan de linkerkant, maar dan is de voorzet niet goed of de verdedigers staan goed", zei de middenvelder na afloop bij Ziggo Sport. "Ik denk wel dat we meer uit de mogelijkheden hadden kunnen halen."

Meer: Vink ziet type-Griezmann bij PSV: ‘Toonde aan hoe je Feyenoord pijn kan doen' | Bosz komt met verrassing en vervangt niet alleen Lozano tegen Feyenoord

Ook in de tweede helft lag het initiatief bij Arsenal. "Wij houden er gewoon van om de bal te hebben", gaat Veerman verder. "Dat is tegen Arsenal iets lastiger dan in de Eredivisie. Uiteindelijk moeten we dit weekend gewoon weer van Almere City winnen, want we willen kampioen worden. We wisten dat Arsenal de betere ploeg zou zijn. We moeten niet doen alsof dit zomaar uit de lucht komt vallen."

Het verschil in koopkracht tussen beide clubs zegt volgens Veerman genoeg. "Volgens mij is dit de tweede duurste ploeg ter wereld. Het liefst zeg je het als voetballer niet, maar je weet dat dit kan gebeuren. Zij hebben een middenvelder gehaald van 120 miljoen (Declan Rice, red.). Die is duurder dan onze hele selectie. Dat zijn geen excuses hoor, maar het is wel zoals het is."

UEFA Champions League
Arsenal
4 - 0
PSV

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties