Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verdediger gaat viraal: twee spelers slachtoffer van doldwaze vliegende tackle

Laatste update:

Kevin López had Olimpia in de 84ste minuut op voorsprong geschoten. Luttele minuten later ging het mis in het hoofd van Orellana. De rechtsback zette met beide benen een vliegende tackle in en torpedeerde hiermee twee tegenstanders van Olimpia tegelijk. Zowel Carlos Pineda als Germán Mejía bleef vervolgens kermend van de pijn op de grond liggen.

Met nog iets meer dan een minuut aan reguliere speeltijd op de klok had de Hondurese scheidsrechter geen andere optie dan Orellana met een directe rode kaart uit het veld te sturen. Na het laatste fluitsignaal kon de verdediger niets anders dan zich verontschuldigen. "Met die sliding zat ik fout, ik bied iedereen mijn excuses aan", vertelde hij tegenover de krant DIEZ. "Je bent menselijk en je leert van fouten. Ik beloof dat dit niet nog een keer zal gebeuren."

De doldwaze tackle van Orellana gaat inmiddels het hele internet over. "Hij zou nooit meer mogen voetballen", valt er op X te lezen, terwijl een ander schrijft dat de verdediger twee rode kaarten voor deze overtreding had moeten krijgen. "Ik denk niet dat ik een scheidsrechter ooit zo snel een rode kaart heb zien trekken", zo luidt een andere reactie.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties