Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeulen: 'Goede voetballer, maar had vorig jaar alle pech van de wereld'

Laatste update:

Het verbaast Vermeulen niet dat Twente zo goed aan het seizoen is begonnen. "De basis van het elftal staat, ze hebben een goede trainer en afgelopen seizoen natuurlijk ook al uitstekend gepresteerd. Ik vind Vlap een hele goede voetballer. Hij heeft vorig jaar alle pech van de wereld gehad, dat kon gewoon niet, maar nu zie je dat het er meer uitkomt in een andere rol."

Michiel Kramer, ook te gast in het voetbalpraatprogramma, breekt een lans voor trainer Joseph Oosting, met wie hij samenwerkte bij RKC Waalwijk. "Hij probeert heel erg te verbinden. Zoals ik het nu zie, zo heb ik het de afgelopen twee jaar ook ervaren. Jongens willen voor hem door het vuur gaan. Hij toont interesse in de mens, dat klinkt makkelijk en clichématig, maar zo is het echt."

Het tactisch vermogen komt volgens Kramer weg bij assistent-trainers Peter Uneken en Sander Duits. "Joseph houdt de groep bij elkaar. Hij zegt de juiste dingen en weet de juiste snaren te raken. Dat is wel echt bijzonder. Ik heb dat nog niet vaak meegemaakt. Zo zie je maar dat het bij iedere club kan werken. Ik ben hartstikke blij voor hem. Hopelijk kan hij dat een heel seizoen volhouden."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
14
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties