Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: race tegen de klok voor Noa Lang

Laatste update:

De buitenspeler moest tegen de Nijmegenaren na tien minuten in de tweede helft naar de kant met een ogenschijnlijke hamstringblessure. Hirving Lozano verving hem, maar lang was het onzeker of Lang het duel met Arsenal wel zou halen. Dinsdagavond na de afsluitende training wilde Bosz daar de knoop over doorhakken. Verwacht wordt dat Lang fit genoeg is om aan de aftrap te verschijnen.

Meer: Vermoedelijke XI PSV: dit elftal moet Bosz cruciale zege in Sevilla bezorgen | Uitspraken Veerman vallen slecht in Enschede: ‘In de CL zien we hem nooit’

Dat geldt ook voor de overige tien spelers die NEC zaterdag kansloos lieten in het Philips Stadion. De defensie bestaat naast Walter Benítez uit Sergiño Dest, André Ramalho, Armel Bella-Kotchap en Patrick van Aanholt. Het middenrif wordt gevormd door Jerdy Schouten, Joey Veerman en Ismael Saibari. Voorin moeten Lang en Johan Bakayoko voor aanvoer zorgen richting Luuk de Jong.

Volgens Bosz hoort PSV thuis in de Champions League, zo vertelde hij dinsdag tijdens de persconferentie. "Ik kan het persoonlijk misschien wel het minst schetsen, omdat ik er het kortst ben. Maar ik merk om me heen wel dat iedereen blij is dat we weer terug zijn op dit niveau. Vijf jaar afwezigheid is lang. Ik denk dat Arsenal de zwaarste tegenstander is in de poule, dat wel. Maar Arsenal treft ook een ploeg die in vorm is."

Bosz denkt te weten waar de sleutel tot succes ligt. "Zij proberen een man meer te creëren op het middenveld, daar gaan wij wat tegenover zetten. We zullen ons op detailniveau aanpassen, maar onze opvatting verandert niet. "Het allerbelangrijkste is dat we durf tonen. We spelen tegen een hele goede tegenstander, maar moeten wel zelf durven én willen voetballen. Dat zal heel belangrijk zijn om eventueel te winnen."

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Dest, Ramalho, Bella-Kotchap, Van Aanholt; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lang.

UEFA Champions League
Arsenal
4 - 0
PSV
Arsenal - PSV

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
12
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties