Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mike Verweij kritisch: 'Als je dit uit zo'n selectie haalt, ben je een waardeloze bondscoach'

Laatste update:

"Die gasten hebben echt nog geen normale wedstrijd gespeeld", begint Valentijn Driessen in de Kick-off-podcast van De Telegraaf over Engeland. "Iedereen roept dat zij eigenlijk het slechtste voetbal van het toernooi spelen. Engeland - Zwitserland hebben wij met een half oog gekeken, en toen was het al niet om aan te zien. Dus stel je voor dat je echt naar die wedstrijd bent geweest. Het leek helemaal nergens op."

Verweij is het daarmee eens. Op de opmerking van presentator Pim Sedee dat Engeland in verschillende varianten speelt, antwoordt hij: "Volgens mij spelen ze in één variant, en dat is gewoon slaapverwekkend voetbal. Zeventig minuten lang was het echt niet om aan te gluren tegen die Zwitsers. Als je zo'n selectie hebt, zoveel goed materiaal, en je haalt dit eruit, dan ben je gewoon een waardeloze bondscoach."

Volgens Driessen staat er nog zo'n 'waardeloze bondscoach' in de halve finales: Didier Deschamps. "Die heeft al heel veel gewonnen, maar haalt ook heel weinig uit Frankrijk. De vicewereldkampioen die nog geen enkel velddoelpunt heeft gemaakt. Het is natuurlijk heel belabberd."

"Stel je voor dat zij Europees kampioen worden. Dan gaat iedereen dat na-apen. En ook in Nederland gaan we dan weer roepen dat we zoals Frankrijk moeten voetballen. Ten eerste hebben we die individuele kwaliteiten niet, en het is niet om aan te zien", aldus Driessen.

Geen Europees kampioen


Driessen is wel onder de indruk van Spanje. "Het is te hopen dat de Spanjaarden iedereen dit toernooi op een hoop spelen, en dat het Spaanse voetbal het voorbeeld wordt voor Europa. En niet het Franse of Engelse voetbal."

"Ik moet eerlijk zeggen: Nederland hoeft van mij geen Europees kampioen te worden als het met afzichtelijk Frans voetbal gaat", besluit Driessen, die het naar eigen zeggen überhaupt niets uitmaakt of Nederland uiteindelijk Europees kampioen weet te worden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties