Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij: 'Hij zette Ajax-training naar zijn hand, maar stond stijf van zenuwen'

Laatste update:

Mannsverk was een van de gebeten honden na de afgang tegen FC Twente. Onder meer Ibrahim Afellay en Karim El Ahmadi waren na afloop van het duel zeer kritisch over het optreden van de middenvelder, die volgens hen 'de bal niet eens wilde hebben'. Opvallend, daar Mannsverk juist op de trainingen puike prestaties geleverd zou hebben. "Ik heb mensen gesproken die Mannsverk gezien hebben", begint Verweij.

"De tijd na de interlandperiode om goed te trainen was kort, want de internationals druppelden een voor een binnen. Die Mannsverk die kwam dus binnen en zou de hele training naar zijn hand gezet hebben, en dat was blijkbaar reden om hem op te stellen. Dan zet je dus een jongen van 21 neer die alleen nog maar in Noorwegen heeft gevoetbald, en dan blijkt hij dus stijf te staan van de zenuwen. Er wordt heel hard om gelachen natuurlijk", aldus Verweij. "Hij is wel bekeken in de Noorse nationale ploeg, maar ook in het duel tussen Molde FK en Galatasaray, en dat heb ik ook gezien, was hij echt gewoon goed."

Verweij vindt dat het bij Ajax ontbreekt aan ervaren krachten, waardoor spelers als Mannsverk niemand hebben om op te leunen. "Er zijn een paar dingen die Maurice Steijn heeft gevraagd aan Sven Mislintat tijdens het trainingskamp in Duitsland. In de selectie wilde hij dus Nederlanders, spelers met een Ajax-achtergrond én spelers in de leeftijdscategorie 27 tot 30 jaar. Eigenlijk alles waar Steijn om heeft gevraagd ontbreekt. Ajax gaat natuurlijk een ramp worden dit jaar", concludeert Verweij.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
0
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
6
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties