Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij onthult: 'Mislintat adviseerde Sosa 'met klem' andere agent te kiezen'

Laatste update:

Er wordt in ieder geval onderzoek gedaan naar de transfer van Sosa, die op de slotdag van afgelopen transferperiode voor een bedrag van circa acht miljoen euro de overstap maakte naar Ajax. Volgens de NOS is die transfer tot stand gekomen via een Duitse zakenrelatie, terwijl Ajax daar niet van op de hoogte was. Het gaat om de ondernemer Arthur Beck, die aandelen kocht in het bedrijf Matchmetrics GmbH. Mislintat bezit 35 procent van de aandelen van laatstgenoemd bedrijf.

Meer: Driessen fileert speler Ajax: ‘Verdedigend zijn er weinig zó slecht als hij'

"Wat de transfer van Sosa, die op 1 september uiteindelijk voor acht miljoen euro van Stuttgart naar Ajax ging, extra pikant maakt, is dat de Kroaat tot 31 augustus helemaal niet door Beck, maar door Thies Bliemeister van de Duitse tak van CAA Stellar werd begeleid", onthult Verweij dinsdagavond. "Op die laatste dag van augustus kreeg hij volgens de bronnen een bericht van Mislintat dat Ajax in hem was geïnteresseerd en de vraag of hij kon videobellen. Tot zijn verbazing trof hij in dat gesprek niet alleen Mislintat, maar ook Beck. Die lezing wordt bevestigd door CAA Stellar Europe en staat ook in WhatsApp-verkeer tussen Sosa en Bliemeister."

"Sosa vertelt Bliemeister dat hij de overstap naar Ajax alleen met Beck kan maken, omdat Mislintat alleen zaken met die agent wil doen en niet met CAA Stellar", vervolgt Verweij. "Dat wekt bij dat bedrijf verbazing, omdat het in het verleden tot ieders tevredenheid deals sloot met Ajax en Sosa een contract heeft bij CAA Stellar. Ook dat bevestigt CAA Stellar Europe. De bronnen melden verder dat Sosa zich er ongemakkelijk bij voelde Bliemeister te verlaten, omdat hij erg tevreden bij hem was. De kans om tot 2028 bij Ajax te tekenen, wilde Sosa echter niet aan zich laten voorbijgaan", aldus de journalist.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties