Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wordt Luuk de Jong vanavond de grote uitblinker van PSV?

Laatste update:

De Jong scoorde zaterdagavond overigens niet. Desondanks had PSV weinig moeite met promovendus Almere City FC: 0-4. De inmiddels 33-jarige aanvaller kwam in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead (2-0 zege) niet tot scoren. De Jong opende wel de score toen PSV eerder in de jaargang op bezoek ging in De Adelaarshorst. Mede hierdoor werd een comfortabele 2-5 overwinning geboekt in Deventer.

Meer: Onvrede bij PSV-reserve: ‘Ik zou liegen als ik zou zeggen dat die rol leuk is’ | Heurelho Gomes schrikt van slechte statistiek PSV: ‘Mijn hemel, echt waar?’

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Unibet heeft voor de ontmoeting in het Philips Stadion een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen. Voor PSV - Go Ahead Eagles is dit een speciale odd voor twee doelpunten van De Jong. De reguliere quotering is 3.80. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 5.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Eredivisie
PSV
3 - 0
Go Ahead Eagles
Hoeveel doelpunten maakt Luuk de Jong tegen Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
3
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
32
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
34
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
30
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties