Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax richt blik op de toekomst en scout smaakmaker uit de MLS

Laatste update:

Torres doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij Peñarol, de club waar hij in 2020 tevens zijn debuut in het betaald voetbal maakte. In zijn laatste wedstrijd voor de club uit Montevideo was Torres beslissend in de strijd om de Uruguayaanse Primera División-titel. Door zijn treffer kroonde Peñarol zich tot landskampioen. Torres kwam dat seizoen 33 keer in actie en scoorde daarin 10 keer.

Na 71 wedstrijden, 16 goals en 15 assists in dienst van Peñarol werd hij in januari vorig jaar naar Orlando City gehaald. Met een slordige zeven miljoen euro geldt hij nog altijd als duurste aankoop van de club uit de MLS. Ook bij Orlando kreeg Torres de schijnwerpers meteen op zich gericht door met de US Open Cup beslag te leggen op de eerste prijs uit de clubgeschiedenis.

In dienst van Orlando City kwam Torres tot dusver tot 73 wedstrijden, waarin hij 25 keer scoorde en 13 keer als aangever fungeerde. De flankspeler ontving in maart 2021 zijn eerste oproep voor de nationale ploeg van Uruguay en maakte enkele maanden later zijn debuut. Sindsdien staat de teller op veertien interlands. Daarin leverde Torres een doelpunt en een assist. Tijdens het WK bleef hij in alle groepswedstrijden op de bank.

Meer nieuws

Feyenoord en AZ grootste slachtoffers van de Azië en Afrika Cup
16
Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
9
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
14
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
25
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
61
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties