Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volgende transferklapper in de maak voor FC Twente: Wolfsburg wordt concreet

Laatste update:

Door het vertrek van Omar Marmoush naar Eintracht Frankfurt is Wolfsburg op zoek naar een versterking voor de rechtsbuitenpositie. In de zoektocht naar een nieuwe vleugelaanvaller zouden die Wölfe uit zijn gekomen bij Cerny. De Telegraaf weet dat 'bronnen rond de speler' er rekening mee houden dat de Bundesliga-club op de korte termijn door gaat pakken voor de negenvoudig Tsjechisch international.

Cerny beschikt bij Twente nog over een contract tot medio 2025. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn marktwaarde momenteel in op vier miljoen euro, echter hopen de Enschedeërs een hogere transfersom voor hun smaakmaker te ontvangen. Twente zet in op zeven miljoen euro, hetgeen begin mei door Feyenoord betaald werd om de komst van Ramiz Zerrouki te realiseren. De Tukkers legden in de zomer van 2021 zelf één miljoen euro op tafel om Cerny in te lijven.

De rechtsbuiten is bezig aan een uiterst sterk seizoen. In 37 officiële duels kwam hij tot 14 goals en 11 assists. Cerny toonde donderdagavond andermaal zijn waarde voor Twente door in de eerste halve finale van de play-offs om Europees voetbal tegen sc Heerenveen (1-2 winst) het openingsdoelpunt voor zijn rekening te nemen. Afgelopen zondag scoorde hij tijdens de laatste speelronde van het reguliere seizoen ook al op schitterende wijze tegen zijn oude club Ajax (3-1 winst).

Grote renovatie
Twente staat komende zomer hoogstwaarschijnlijk een grote renovatie van de selectie te wachten. Zerrouki vertrekt voor een miljoenenbedrag naar Feyenoord, terwijl Wout Brama al zijn voetbalpensioen aankondigde. Julio Pleguezuelo en Virgil Misidjan tekenen beiden niet bij en vertrekken transfervrij. Met de verkoop van Cerny en mogelijke transfers van spelers als Mees Hilgers, Gijs Smal en Joshua Brenet, die nog maar een één jaar doorlopend contract hebben, verwacht Twente tussen de 15 en 20 miljoen euro aan transferinkomsten op te halen.

Meer nieuws

Femke Liefting gereanimeerd na harde botsing: AZ-keepster inmiddels bij kennis
1
De tragische ondergang van het grootste talent van Manchester United
1
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Feyenoord
9
Mikautadze doet uiterst pijnlijke onthulling over Ajax-tijd: 'Ik werd gek!'
30
Driessen bezorgd om Oranje-international: 'Niveau is goed, maar geen meerwaarde'
12
'Basisklant Feyenoord raakt geblesseerd; meespelen in bekerfinale zeer onzeker'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties