Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig ADO-keeper Drobny maakt overstap naar Hamburger SV

Laatste update:

Donderdag had Drobny reeds de medische keuring doorstaan en maandag kon hij eindelijk zijn krabbel onder het driejarige contract zetten. Maandag zal de doelwachter, die transfervrij de oversteek maakt, voor het eerst met zijn nieuwe collega's trainen. Trainer Armin Veh wenst echter nog enkele andere versterkingen binnen te halen. Met name voor het middenveld, waarbij Hertha-speler Gojko Kacar (23) in aanmerking als Ibrahim Afellay niet haalbaar blijkt.

Overigens lijkt eerste doelman Rost niet warm of koud te worden van het aantrekken van Drobný. In reactie tegenover Kicker liet hij al weten: "Ik heb een goed seizoen gespeeld. En momenteel ben ik gewoon de nummer één." Het contract van de strijdbare 37-jarige routinier bij de Duitse club loopt in 2011 af.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
15
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties