Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrees wordt werkelijkheid: Feyenoord moet Ueda weken missen door spierblessure

Laatste update:

Ueda liep de blessure op tijdens de interlandperiode met Japan. Kort na de eerste oefenwedstrijd tegen Duitsland (1-4 winst), waarin hij één van de vier doelpunten voor zijn rekening nam, keerde hij daardoor vervroegd terug naar Rotterdam. Ueda is inmiddels op trainingscomplex 1908 begonnen aan zijn herstelprogramma.

Geertruida
Waar Ueda de komende weken uit de roulatie is, lijkt de blessure van Lutsharel Geertruida 'mee te vallen'. Dat meldde Sinclair Bischop van ESPN maandag. De 23-jarige multifunctionele verdediger van Feyenoord moest de afsluitende training van Oranje voorafgaand aan het uitduel met Ierland (1-2) vroegtijdig staken wegens een blessure en ontbrak daardoor in de wedstrijdselectie.

De verwachting is dat Geertruida aanstaande zaterdag, wanneer Feyenoord het in eigen huis opneemt tegen sc Heerenveen, inzetbaar is. De blessure van de rechtspoot zorgde ervoor dat Matthijs de Ligt van Ronald Koeman in de basis mocht beginnen tegen Ierland. De mandekker van Bayern München is zowel bij zijn club als bij Oranje niet verzekerd van een basisplaats.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
11
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
22
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
47
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties