Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: Twente en AZ domineren, eenlingen van Ajax en Feyenoord

Laatste update:

Ajax mag nog altijd hopen op deelname aan de Champions League van volgend seizoen. Dat was te danken aan PSV, dat de eerste kans op het vastleggen van plaats twee verprutste door gelijk te spelen tegen Heerenveen, maar ook aan Jorrel Hato. De piepjonge verdediger liet zich in defensief én offensief opzicht zien: Hato veroverde de bal in de aanloop naar de openingstreffer van Steven Bergwijn door sterk te blijven in duel met Anastasios Douvikas, maar leverde ook een voorassist af op de 2-1 van Brian Brobbey. Het is een seizoen van weinig hoogtepunten voor Ajax en dus moet de doorbraak van Hato op het hoogste niveau gekoesterd worden.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:
Het is weinig spelers gegeven om een hattrick te maken in de Eredivisie. Million Manhoef voegde zich zondag bij dat rijtje door drie doelpunten te maken voor Vitesse in de thuiswedstrijd tegen het weerloze FC Groningen (6-0). Manhoef werd daarmee de tweede Nederlander die in een seizoen namens Vitesse bij tien Eredivisiedoelpunten betrokken was (negen goals en vier assists van Manhoef tot dusver dit seizoen), na Marco van Ginkel in 2013. Dat zijn prima cijfers, zeker in een team dat een week geleden pas definitief veilig was. De rappe rechtsbuiten is met afstand de speler van de week.

Ook voor Danilo werd speelronde 33 een memorabele. De Braziliaan van Feyenoord raakte gedurende het seizoen zijn basisplaats kwijt aan Santiago Giménez en zag die vervolgens de ene na de andere goal maakte. In Emmen hoopte de Mexicaanse spits op zoek te gaan naar de topscorerstitel van de Eredivisie, maar het was uitgerekend Danilo die twee keer scoorde en zijn persoonlijke cijfers zo nog wat opleukte. Jesper Karlsson deed in Nijmegen hetzelfde. De Zweedse aanvaller scoorde twee keer op fraaie wijze, maar zijn mooiste treffer werd hem door de VAR ontnomen. Toch zijn twee doelpunten goed voor een plekje in het Team van de Week.

Het VZ Team van de Week: Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles); Milan van Ewijk (sc Heerenveen), Jorrel Hato (Ajax), Gijs Smal (FC Twente); Michal Sadilek (FC Twente), Kenzo Goudmijn (Excelsior), Jordy Clasie (AZ), Younes Namli (Sparta Rotterdam); Million Manhoef (Vitesse), Danilo (Feyenoord), Jesper Karlsson (AZ)

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Stuntploeg FC Dordrecht blijft doordenderen
1
Lof voor 'totaal onlogische aankoop' Ajax: 'Als je dat niet ziet, ben je blind'
6
Werder Bremen schorst voormalig Liverpool-speler Keïta tot einde van seizoen
6
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
De voetbalclub die wordt gerund door een YouTuber
2
Kieft snapt niets van transfer Oranje-international: 'Toch de grootste waanzin?'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties