Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weet Ajax een sportieve crisis te bezweren met winst op FC Twente?

Laatste update:

Als voetballiefhebber kun je bij dit topduel in de Eredivisie tot maximaal 5.000 euro winnen! Het enige dat je hoeft te doen is het juist voorspellen van de eerste doelpuntenmaker, en in welke minuut dat gebeurt. Weet jij alles van Twente en Ajax en denk jij te weten wie als eerste toeslaat in de ontmoeting in Enschede? Wacht dan niet te lang en geef je voorspelling door. Er staat aan het einde van de rit een hele mooie prijs te wachten! Mochten er diverse winnaars zijn, dan wordt het prijzengeld eerlijk verdeeld. Deze Golden Goal is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

Log nu in bij Unibet en speel 'Golden Goal'!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

FC Twente - Ajax

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties