Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Weghorst moet weg bij Man United maar kan dicht bij huis blijven in Engeland'

Laatste update:

Weghorst werd dit seizoen aanvankelijk uitgeleend aan Besiktas en kende daar een succesvolle periode. In januari besloot Manchester United op aandringen van Erik ten Hag om de aanvaller tijdelijk naar Engeland te halen. Weghorst begon als basisspeler, maar wist nauwelijks te scoren en belandde al snel op de bank. In totaal eindigt hij op twee doelpunten, waarvan geen enkele in de Premier League, in 31 optredens voor Man United. Weghorst won eind februari de Carabao Cup met de club.

Burnley verhuurde Weghorst dit seizoen tweemaal, omdat de 21-voudig Oranje-international geen trek had in de Championship. Nu the Clarets dankzij het kampioenschap direct terugkeren op het hoogste niveau, kan Weghorst ook op Turf Moor gaan voor eerherstel in de Premier League. Tot nu toe kwam de voormalig spits van AZ en Heracles Almelo twintig keer uit voor Burnley in de hoogste Engelse competitie, waarin hij twee goals en drie assists produceerde.

Weghorst speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Manchester United. De spits kon als invaller niet voorkomen dat de finale van de FA Cup een prooi werd voor Manchester City, dat met 2-1 won. Weghorst kreeg er zondag van langs in the Guardian. "Zijn klungelige invalbeurt toont perfect aan wat voor kloof de topclub moet overbruggen. De spits kwam binnen de lijnen om de gelijkmaker te maken, maar onderstreepte alleen maar hoe groot het verschil is geworden. Het verplaatsen van een groot en log object als Weghorst van de bank naar een voetbalveld is geen eenvoudige taak."

Meer nieuws

Driessen noemt 'ontbrekende schakel' die Koeman tot dusver over het hoofd zag
1
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
1
Tadic, Ünder en Bonucci missen penalty voor Fenerbahçe: Olympiakos stoot door
86
Benfica en Kökçu klaar in Europa na misser Di María op moment suprême
5
Tienkoppig AS Roma verslaat AC Milan opnieuw en meldt zich bij laatste vier
12
Jeremie Frimpong redt ongeslagen reeks Leverkusen en staat in halve finale
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties