Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Wellenreuther langer bij Feyenoord; PSV en Europese grootmacht vissen achter net

Laatste update:

De Duitse doelman had in Rotterdam-Zuid een contract dat aan het einde van komend seizoen zou aflopen, maar hij plakt er dus twee jaar aan vast. Wellenreuther laat weten content te zijn met de nieuwe deal.

"De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch", wordt de keeper op de clubwebsite geciteerd. "De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven."

"Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen", richt Wellenreuther de blik op de toekomst.

Of de 28-jarige doelman komend seizoen de eerste keus is onder de lat bij Feyenoord, is nog altijd de vraag. Wellenreuther heeft eerder aangegeven vanaf na de zomer eerste doelman te willen zijn, desnoods bij een andere club. Door zijn contract te verlengen, lijkt Feyenoord een signaal af te geven aan de Duitser.

Ondertussen ligt Justin Bijlow ook nog altijd vast in De Kuip. De 26-jarige Oranje-international, die momenteel als derde doelman mee is naar het EK in Duitsland, zal niet te staan springen om achter Wellenreuther als reservedoelman te gaan fungeren. Mogelijk maakt Bijlow, die op belangstelling uit de Premier League kan rekenen, deze zomer een transfer. Een vertrek van zijn concurrent lijkt gezien de contractverlenging geen reële optie.

Italiaanse interesse


Met het langer vastleggen van Wellenreuther troeft Feyenoord naar verluidt enkele grote clubs af. Bekend was dat PSV voor hem op het vinkentouw zat, maar volgens Marlon Irlbacher van de Duitse tak van Sky Sport hadden ook Inter en AS Roma interesse.

"Feyenoord schotelde Wellenreuther echter een duidelijk toekomstbeeld met een rol als eerste doelman voor. Daarnaast wordt hij een van de topverdieners", schrijft Irlbacher op X.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
15
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties