Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WhatsApp-chats hooligans onthuld: 'Over 2 minuten gooien we de rest op het veld'

Laatste update:

Uit meerdere schermafbeeldingen van gesprekken tussen aanhangers van Ajax blijkt dat de sabotage van het duel tussen Ajax en Feyenoord, voor zover daar nog enige twijfel over bestond, met voorbedachten rade was. De wedstrijd werd voor het eerst enkele minuten voor rust al tijdelijk stilgelegd, toen de Rotterdammers reeds een 0-3 voorsprong genoten en er vuurwerk op het veld werd gegooid. Toen de wedstrijd in de tweede helft nog geen tien minuten onderweg was, werd de ontmoeting definitief gestaakt.

Eén van de geopenbaarde WhatsApp-gesprekken tussen fans

Het was een vooropgezet plan, zo blijkt uit App-verkeer. "We gaan nog twee minuten spelen, daarna volgt de rest van het vuurwerk", zo zegt een Ajax-fan tegen medesupporters. "Dus jullie gaan door tot het afgelast is?", vraagt een ander. "Ja, zeker. Definitief staken. Dit gaat niet uitgespeeld worden met publiek", zo luidt de reactie.

De KNVB doet maandag uitspraken over wanneer het restant van de wedstrijd gespeeld gaat worden. De eerst mogelijke inhaaldatum lijkt 1 november te zijn. Voor die periode oogt de voetbalagenda vanwege onder meer Europees voetbal en de interlandperiode te vol om De Klassieker in te plannen. Vermoedelijk worden de laatste 35 minuten van het duel in een lege Johan Cruijff ArenA afgewerkt.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
13
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties