Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wim Kieft vindt één Ajacied totaal onbegrijpelijk: 'Hij raakt gvd geen bal man!'

Laatste update:

"Ik heb nog geen enkele speler gezien die kan voetballen", oordeelt Kieft over de Ajax-selectie. "En dan zie je ook dat zo'n jongen als Bergwijn aanvoerder is. Hoe kan hij nou aanvoerder zijn? Die selectie is uiteindelijk ook pas twee weken bij elkaar, en er zat ook nog een interlandperiode tussen. Dan gaan Steijn en Bergwijn roepen dat er wat mankeert aan de inzet, maar die gasten hebben geen idee wat ze moeten doen. Aan de ene kant zijn het geen goede voetballers; aan de andere kant weten ze niet eens hoe Ajax wil voetballen."

Meer: Ochtendbladen wijzen grote uitblinker aan bij Ajax: ‘Vertrouwen terugbetaald’ | Van ‘t Schip over scheids na twee 'dubieuze' penalty's: 'Volgens mij...'

Bergwijn klaagde na afloop van het duel onder meer over het gebrek aan inzet en passie bij zijn ploeggenoten, en wees onder meer naar 'nieuwe spelers'. Kieft snapt de kritiek totaal niet. "Dan gaat Bergwijn na de wedstrijd ook roepen dat hij er klaar mee is en passie wil zien. Maar hij raakt gvd zelf geen bal man! Hij is voor zoveel geld gekocht! Maar je gaat dan toch niet die jongens voor schut zetten en laten vallen. Het grote afschuiven is begonnen bij Ajax", aldus de oud-spits.

René van der Gijp sluit zich volledig aan bij Kieft. "Ik heb niet eens een speler gezien die een beetje kan voetballen. Een beetje kunnen voetballen is dat je ziet dat die bal verkeerd gaat, maar dat hij wel de intentie had om een medespeler te bereiken. Maar Mannsverk! Wat is dat nou joh? Wat is dat, Mannsverk? Heeft hij voorheen ergens gevoetbald?", lacht Van der Gijp.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties