Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woorden van zusje Kenza Simons raken 'pestkop' Xavi Simons zichtbaar

Laatste update:

Kenza Simons mocht direct het woord nemen toen bekend werd dat Xavi Simons de prijs kreeg. "Ik vind het wel leuk, maar ik ben ook nerveus. Hoe Xavi als broer is? Hij is lief, maar soms is hij wel een pestkop. Maar hij is wel lief. En soms moeten broers ook wel een beetje een pestkop zijn. Ik ben trots op je. Ik ben trots dat je zoveel prijzen krijgt en zoveel doelpunten maakt. Ik ben gewoon blij. Xavi reageert zichtbaar ontroerd: "Ik ben trots dat ik dit uit handen van mijn zusje mag krijgen. Mijn zusje is alles voor mij, samen met mijn moeder en mijn broer. We zijn een hele hechte familie. Het maakt me alleen maar trots en het pusht mij om door te gaan."

Simons is de opvolger van Jurriën Timber, en hij is zeer vereerd om op het podium te staan. "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier mag zijn. Het is een fantastisch jaar voor mij geweest. Ik ben teruggekomen in Nederland. Ik wil tegen alle jongere generaties zeggen: blijf dromen en laat niemand tegen je zeggen wat je wel en niet kan. Je moet gewoon voor je doel gaan; dat is mijn advies", aldus Simons, die bovendien nog fraaie woorden te horen krijgt van voormalig PSV-trainer Van Nistelrooij.

"Het is ook dankzij zijn familie, maar ik vind hem als persoon heel bijzonder", reageert de coach. "Hij is ook heel bescheiden en het is uniek dat hij op die leeftijd al zo in het leven staat. Wat dat betreft is hij een kanjer. Ten tweede is het bewonderenswaardig hoe hij zijn vak beoefent. Als dat allemaal samenkomt met de kwaliteiten die hij heeft, dan is het een genot voor de voetbalwereld. Laten we hopen dat we nog veel moois van jou mogen beleven en bedankt voor het geweldige jaar", richt Van Nistelrooij zich tot Simons.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
15
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
50
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties