Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wordt Joey Veerman de uitblinker van PSV tegen Arsenal?

Laatste update:

Mede dankzij de sterke optredens van Veerman gaat PSV aan kop in de Eredivisie. De eerste vier speelronden leverden twaalf punten op voor de Eindhovenaren. Afgelopen zaterdag nog werd NEC met weinig moeite aan de zegekar gebonden: 4-0. Luuk de Jong tekende voor een dubbelslag en ook Noa Lang en Ricardo Pepi wisten het net te vinden in het Philips Stadion.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Veerman scoorde niet tegen NEC, maar ontving wel een heel fraai compliment. "Die jongen is voor mij verreweg de belangrijkste speler bij PSV op dit moment. In alles", zei analist Mario Been bij Goedemorgen Eredivisie. Veerman tekende zaterdag voor twee assists, is hij woensdagavond tegen Arsenal weer belangrijk voor PSV?

Unibet heeft voor de ontmoeting in Noord-Londen een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen. Voor Arsenal - PSV is dit een speciale odd voor een schot op doel van Veerman. De reguliere quotering is 2.30. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 3.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

UEFA Champions League
Arsenal
4 - 0
PSV
Arsenal - PSV

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
9
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
41
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties