Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wordt Luka Ivanusec de uitblinker van Feyenoord in De Kuip?

Laatste update:

Feyenoord begon het nieuwe seizoen met een 0-1 nederlaag tegen PSV in het duel om de Johan Cruijff Schaal. Daarna volgden teleurstellende gelijke spelen tegen Fortuna Sittard (0-0) en Sparta Rotterdam (2-2), waar een 2-0 achterstand werd weggepoetst. De weg omhoog was echter snel gevonden: Almere City FC (6-1) en FC Utrecht (1-5) werden op forse nederlagen getrakteerd door het getergde Feyenoord.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Ivanusec maakte met een assist en diverse goede acties indruk tijdens zijn debuut voor Feyenoord tegen Utrecht. Lukt het de onlangs aangetrokken vleugelaanvaller ook om tegen Heerenveen te scoren? Unibet heeft voor de ontmoeting in De Kuip een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen. Voor Feyenoord - Heerenveen is dit een speciale odd voor een goal van Ivanusec. De reguliere quotering is 2.90. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 4.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

Eredivisie
Feyenoord
6 - 1
sc Heerenveen
Feyenoord - sc Heerenveen

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties